Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/marcelina-beauty.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-3/includes/builder/functions.php on line 6230
Medicinsk PMU - Marcelina Beauty

 

3D rekonstruktion af Areola

Louise Marcelina
Specialist i medicinsk micropigmentering og Permanent makeup Master Artist
“Det er en dyb hjertesag for mig, at kunne hjælpe kvinder videre efter kampen mod brystkræft”

Vi Støtter op om brystkræft

– Areola –

Naturtro og realistiske resultater skabes med nyere og forfinede 3D effekter.
Denne behandling egner sig godt til kvinder der fx har fået foretaget mastektomi pga brystkræft.
Med specielt udviklet teknikker og pigmenter som ikke kan spores i kroppen efterfølgende, kan vi skabe det perfekte mest naturlige resultat, som er en af de fordele ved at vælge micropigmentering frem for almindelig tatovering. Desværre kan disse teknikker og pigmenter ikke tilbydes af det danske sygehusvæsen endnu, og vi er kun få uddannet i DK som kan udføre disse realistiske og holdbare resultater.
Da disse behandlinger bliver lavet med micropigmentering, er resultatet ikke permanent. Dvs at det kræver en genopfriskning ca. hvert 2-3 år

 

Vi tilbyder altid gratis og uforpligtigende konsultation, så tøv ikke med at ringe eller skrive så du kan få svar og vejledning ang behandling, samt kan vi finde den bedst mulige behandling til netop dig.

 

Kontakt oplysninger:

Telefon: 50550121

e-mail: kontakt@marcelina-beauty.dk

Priser

Areola
rekonstruktion af areola (1 areola)   3500,-
begge areolaer                                4500,-
opfyldning                                        1000,-
pigmentering af begge                     2500,-
Reducering af ar
priser er individuelt, fra                     600,-

Der skal altid påberegnes to behandlinger ved micropigmentering, før endeligt resultat kan ses, i nogle tilfælde kræves der 3 behandlinger.

Derud over skal man påregne en touchup hvert 2-3 år.

 

Hver måned donere jeg en gratis behandling samt en opfyldning til en kvinde der går med drømmen om en rekonstruktion af areolaer, efter et sygdomsforløb fra brystkræft.

 

Alt du skal gøre for at blive kanditat til disse gratis behandlinger er at sende mig en mail på: kontakt@marcelina-beauty.dk

Beskriv din utilfredshed og dine ønsker, send gerne billeder (hvis du vil). Fortæl lidt om dit sygdomsforløb, hvor længe siden du er opereret eller har været i behandling mm. 

“Sammen er vi stærkere”