Marcelina Beauty

SE VORES BEHANDLINGER

BEHANDLING
Collagen Induction Therapy giver en smukkere hud, og du får et yngre og friskere udseende.
Tatoveret øjenbryn – Powder & Ombre
Permanente øjenbryn – Kombinationsbryn/hybridbryn
3D øjenbryn – Microblading/hair strokes
Permanent makeup læber
Permanent eyeliner & vippefortætning
Vores dygtige vippeteknikere I Marcelina beauty tilbyder altid et smukt resultat af Eyelash extensions. Vi har store erfaringer med eyelashes og kan lave alt fra smukke naturlige vipper, til mega bambiøjne med masser længde og fylde.
Få smukke og veltalende hænder med flotte akryl negle. Vi tilbyder forlængelse af egne negle med akryl, opbygget på skabelon, forstærkning af egne negle samt gelpolish.
Eyelashes - Marcelina Beauty
Lash Lift er for dig, der har naturligt lange og sunde vipper og som blot gerne vil have det maximale ud af dine egne øjenvipper.
Hair Extensions
Hos Marcelina Beauty kan du få langt, kraftigt og smukt hår ved hjælp af LA-weave, flettemetoden, cold fusion, hot fusion eller tape on. Vores hair extensions er alle lavet af enten indisk curticle remy 9A grade hår eller vietnamesisk curticle remy AA+ hår. Alle vores extensions fås i standard og luksus hår i længde 40-80 cm. Vi får produceret alt hår selv, i eget brand, for at sikre dig den bedste kvalitet. Læs mere om de forskellige metoder, hvordan de udføres, samt fordele ved de enkelte her!
Vores produkter
X