Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/marcelina-beauty.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-3/includes/builder/functions.php on line 6230
Permanent Makeup - Marcelina Beauty

Permanent Makeup

Permanent makeup

Permanent makeup er i dag en stor del af den kosmetiske verden og er blevet en meget anerkendt behandling inden for skønhedspleje. Permanent makeup kan udføres på to forskellige måder – med eller uden maskine – men de grundlæggende principper for pigment-implementering under hudens overflade er de samme.

Manuelle metoder, som f.eks. microblading, som vi anvender til  3D bryn, er mere avanceret , og derfor kræver det mere erfaring, at mestre denne metode, end den klassiske permanent makeup metode med maskine.

Med moderne teknikker indenfor permanent makeup kan vi korrigere og rette asymmetri i ansigtet. Vi forsøger ganske enkelt at skabe harmoni i ansigtet, samt fremhæve allerede eksisterende gode træk. Permanent makeup har desuden den fordel, at det kan få dig til at se sundere og gladere ud. Ofte ses en tydelig foryngelse i kundens overordnede fremtoning.

Hos os bruger vi organiske pigmenter. De er allergivenlige, fri for parabener, som bruges til konservering og så indeholder de ikke alkohol. I stedet, er pigmenterne baseret på NOVOXX.  NOVOXX er en kombination af mineralstoffer, der bruges i medicinbranchen. I vores pigmenter bliver NOVOXX brugt som konservering. Det vil sige, at NOVOXX dræber bakterier, gær og svampe og således holder pigmenterne sterile.

Hos Marcelina Beauty stræber vi efter perfektion. Derfor er vi altid innovative og opdateret inden for faget. Her kan du se de behandlinger, vi tilbyder inden for permanent makeup.

Louise Marcelina – ejer og stifter af Marcelina Beauty – er permanent makeup artist/ micropigmentist i salonen og er uddannet i microblading hos Contour Art i Valby og i Powder brows, ombre brows, kombinations bryn, læber samt avanceret eyeliner og vippefortætning hos Labina Danmark i Juelsminde.