Bliv certificeret hair extensionist. Hos Marcelina Beauty har du mulighed for at tage kurser i 5 forskellige hair extensions metoder. Flettemetoden, la-weave, tape-on metoden, hot og cold fusion. Med over 10 års erfaring, sikre vi dig at du kommer godt ud på den anden side, med al den viden og erfaring du har brug for, for at komme igang med at lave hair extension på dine kunder.

Alle vores kurser er inkl. startpakker så du ikke mangler noget for at kunne komme igang. Derud over indeholder alle kurserne også alt teoretisk samt praktisk træning som du har brug for. Vi hjælper også med informationer omkring varekøb og hår. Og vigtigst af alt, så står du aldrig alene. Heller ikke efter endt kursus, vi tilbyder selvfølgelig altid vores assistance også efter endt kursus hvis du har brug for hjælp, spørgsmål eller andet. 

Hair Extensions

At lave hair extensions kræver mere end man lige tror, der er mange faktorer man skal lære at tage forbehold for. Fx. hvor mange gram kan kunden bære, hvilken metode er bedst til hvem og hvordan skiller man imellem ønsker og realitet?

For nej, ikke alle kan få det samme som naboen. Der er forskel på håret struktur og hvad det kan tåle og bære. Hos os lære du også alt dette, håndtering af kunder, ønsker og realitet. Du lære at lave smukt, naturligt flot hår, på kunder uanset udgangspunkt. Vi træner i farvekoder og hvordan man bedst kan gennemskue disse og meget meget mere.

Ved tilmelding eller manglende info/spørgsmål kontakt Louise på klinikkens tlf nr 50550121