Eyelash extensions

Vores dygtige vippeteknikere I Marcelina beauty tilbyder altid et smukt resultat af Eyelash extensions. Vi har store erfaringer med eyelashes og kan lave alt fra smukke naturlige vipper, til mega bambiøjne med masser længde og fylde.

Vi bruger naturligvis altid kun de allerbedste produkter.

Single - Kr. 649,-

Single lashes er for dig der ønsker lidt mere længde på dine vipper, samtidig med at du stadig bevarer et naturligt look. Single lashes kan laves med flere forskellige typer af vipper, alt efter hvilket udtryk man går efter. Det bliver du enig med teknikeren om. Ved Single lashes påsættes vipperne 1:1, og vipperne er meget lette og fleksible.

Single Lashes er for dig, der ønsker et naturligt look med længde og kun lidt fylde.

Volume - Kr. 749,-

Ved Volume Lashes påsættes der to eller flere ultrafine extensions pr. naturvippe, gerne i det vi kalder 3D lashes. Ved Volume Lashes påsættes 2:1 for moderat fylde og 5:1 for kraftig fylde. Dette vurderes af din tekniker, og afhænger bla. af, hvad og hvor meget dine natur vipper kan holde til. På den måde er du altid garanteret en sikker og sund påsætning.

Volume lashes er for dig, der ikke kan få fylde nok på dine vipper.

Hybrid - Kr. 749,-

Hybrid lashes er klart favoritten blandt de fleste af vores kunder -og ikke uden grund. Hybrid lashes er ganske enkelt et mix af Single lashes og Volume lashes og giver derfor både forøget længde og fylde. Fylden lægges primært på den yderste del af begge øjne – hvilket giver et super fint og feminint “cateye look”.

Hybrid lashes er for dig, der både ønsker øget længde og fylde til dine vipper. 

Flat Lashes - Kr. 749,-

Flat lashes er for dig der ønsker lidt mere længde på dine vipper samt mere intenst mascara look. Samtidig med at du stadig bevarer et naturligt look. Flat lashes laves med vipper der er lidt kraftigere end alm single lashes og de splitter i spidsen. Med Flat lashes påsættes vipperne 1:1, og vipperne er meget lette og fleksible.

Flat Lashes er for dig, der ønsker et naturligt look med længde samt fylde og intenst mascara look.