Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/marcelina-beauty.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-3/includes/builder/functions.php on line 6230
Permanente øjenbryn - Kombinationsbryn/hybridbryn - Marcelina Beauty

Permanente øjenbryn – Kombinationsbryn/hybridbryn

Kombinationsbryn er permanente øjenbryn lavet delvist som tatoveret bryn m/ maskine og som microblading/hair strokes med manualt tool.

Kombinationsbryn/hybrid bryn er for dig, der ønsker naturlige og fyldige øjenbryn. Det er en god metode hvis du f.eks. har nogle steder i dit bryn, hvor du ikke har så mange hår.

Behandlingen startes med en opmåling og optegning af den ønskede form på brynene. Dette sker med hensyntagen til både dine ønsker til form samt dit ansigts kontur og symmetri.

Ved denne metode bruges der først microblading metoden, med manualt tool og sterile engangs blade, for at lave hair strokes. Derefter benyttes en digital pmu maskine og hygiejnemonduler (sterile engangs nåle), for at danne skygge mellem hårståene.

Behandlingen afsluttes med aftørring af brynene for overskydende farve, og vi tjekker sammen derefter, om der er behov for små ændringer, inden vi afslutter behandlingen og gennemgår after care.

Kombinationsbryn/hybrid bryn vil efter helingen af de påkrævede behandlinger se naturlige men fyldige ud pga. skyggelægningen.

Pris for permanente øjenbryn – Kombinationsbryn/hybridbryn

 

Første behandling: 2700,-

Obligatorisk efterbehandling efter 6-8 uger: 1000,-

Årlig genopfriskning: 1000,-

Efter 12 mdr. 1500,-

Louise Marcelina – ejer og stifter af Marcelina Beauty – er uddannet i microblading hos Contour Art og i Powder brows hos Labina Danmark.