Permanent makeup læber

Læber kan laves/pigmenteres på mange forskellige måder og i mange forskellige farver. Denne behandling er for dig som ønsker korrigering af læbekant og/eller ens farvet/formet læber. Det kan både laves i helt naturlige farver og lidt mørkere farver.

Behandlingen startes med bedøvelse (tapin) der sidder i 20 min. Derefter optegnes dine læber. Man går aldrig ud over den naturlige læbe kant. Vi vælger i fællesskab en passende farve efter dine ønsker, samt min faglige vurdering i forhold til din egne læber.

Ved denne metode bruges der digital pmu maskine og hygiejnemonduler (sterile engangs nåle). Forsigtigt arbejdes der pigment i læberne. Vi bedøver flere gange igennem hele behandlingen.

Behandlingen afsluttes med aftørring af læberne for overskydende farve, og vi tjekker sammen efter, om der er små ændringer, inden vi afslutter behandlingen og gennemgår aftercare.

Priser for permanent makeup læber:

Lipstick/fuldfarvet

Første behandling: 2700,-

3D lips

Første behandling: 2500,-

Nano contourless lips

Første behandling: 2700,-

Shaded lips

Første behandling: 2500,-

frozen lips/ diamond lips

Første behandling 2700.-

Obligatorisk efterbehandling (gælder alle behandlinger):

Obligatorisk efterbehandling efter 6-8 uger: 1000,-

Efter 12 mdr. 1500,-

Kombiner eventuelt permanent makeup læber med permanent eyeliner og/eller vippefortætning. Louise Marcelina – ejer og stifter af Marcelina Beauty – er uddannet i både læber og eyeliner m.m. hos Labina Danmark