Permanent eyeliner & vippefortætning

Permanent eyeliner kan laves med eller uden ”hale/vinger”, der åbner øjnene.

Vippefortætning er en fin linje langs vippekant og ned mellem vipperne, der fremhæver dine øjne. Man kan både få lavet øvre eller nedre vippefortætning.

Det kan være svært at vælge om man skal have det ene eller det andet, men det finder vi ud af i sammenråd med hinanden.

Behandlingen startes med bedøvelse (tapin) som skal sidde på i ca. 15min. Derefter optegnes der efter ønske liner og de tjekkes igennem inden opstarte af behandlingen.

Ved denne metode bruges der digital pmu maskine og hygiejnemonduler (sterile engangs nåle). Forsigtigt arbejdes der pigment i huden nøjagtigt efter optegnet liner. Og vi bedøver hele tiden under vejs så dette gør ikke ondt på nogen måde, dog kan det virke ubehageligt da man arbejder tæt på øjet. Under hele behandlingen er der strukket godt ud i huden og det er på ingen måde muligt at ramme øjet. Dette er manges frygt omkring eyeliner. De fleste siger at det kilder og er smertefrit.

Du skal være opmærksom på at man kan hæve på øvre øjenlåg. Dette er meget normalt, Hvis du hæver rigtig meget, kan det muligvis ikke laves færdigt samme dag.

Behandlingen afsluttes med aftørring af øjnene for overskydende farve og vi tjekker sammen efter, om der er små ændringer inden vi afslutter behandlingen og gennemgår aftercare.

Priser:

Permanent eyeliner

Første behandling: 2300,-

Shaded eyeliner

Første behandling: 2500,-

Eyeliner med ‘vinge’

Første behandling: 2300,-

Butterfly

Første behandling: 2500,-

Latino

Første behandling: 2500,-

Vippefortætning (kun øvre vippe)

Første behandling: 2200,-

Fortætning af nedre vippe: 500,- ekstra

Fregner

Første behandling 800,-

Opfyldning 600,-

Skønhedsplet

Første behandling 600,-

Opfyldning 500,-

Efterbehandling/genopfriskning (gælder alle behandlinger):

Obligatorisk opfyldning efter 6-8 uger: 1000,-

Årlig genopfriskning: 1000,-

Efter 12 mdr. 1500,-

Kombiner eventuelt permanent eyeliner med permanent makeup læber. Louise Marcelina – ejer og stifter af Marcelina Beauty – er uddannet i permanent makeup læber og avanceret eyeliner og vippefortætning hos Labina Danmark