HAIR EXTENSIONS

Tilbud på Hår Extensions

   

COLD FUSION Fra 1.099 kr.

Håret vi benytter er indisk remy og kommer I 1 grams totter med rund keratin I enderne. Håret holder ca 3-6 mdr, hvorefter det kan oprykkes. Du kan glatte, krølle og føntørre håret, men det vil skade håret en smule, som dette også ville gøre på dit eget hår.

Læs mere om cold fusion

FLETTEMETODEN Fra 1.199 kr.

Vi bruger 2 typer hår til denne metode, indisk remy og brasiliensk luksus efter eget ønske. Håret kommer I en lang bane som tilpasses til din hoveform. Håret sidder på ca 2-3 mdr hvorefter det skal oprykkes og kan derved genbruges. Du kan glatte, krølle og føntørre håret, men det vil skade håret en smule, som dette også ville gøre på dit eget hår.

Læs mere om Flettemetoden

HOT FUSION Fra 1.099 kr

Håret vi benytter er indisk remy og er 1 grams totter med ren keratin I enderne. Håret holder ca 3-6 mdr, hvorefter det skal udskiftes helt. Du kan glatte, krølle og føntørre håret, men det vil skade håret en smule, som dette også ville gøre på dit eget hår.

Læs mere om Hot-fusion

TAPE ON Fra 1.199 kr

Håret vi bruger til denne metode er brasiliensk remy og kommer I små stykker der er ca 4 -5 cm lange med tape på den ene side. Tape on kan genbruges og oprykkes, ca hver 2 mdr. Du kan glatte, krølle og føntørre håret, men det vil skade håret en smule, som dette også ville gøre på dit eget hår.

Læs mere om Tape-on