Eyelashes

Vores dygtige vippeteknikere I Marcelina beauty tilbyder altid et smukt resultat af Eyelash extensions. Vi har store erfaringer med eyelashes og kan lave alt fra smukke naturlige vipper, til mega-bambi øjne med masser længde og fylde. Desuden bruger vi kun de allerbedste produkter.

Hybrid 1049 kr.

Hybrid lashes er klart favoritten blandt de fleste af vores kunder. Hybrid lashes er ganske enkelt et mix af Single lashes og Volume lashes og giver noget mere fylde til single vipperne, gerne centreret i den yderste del af øjet som giver et fint “cateye look”. Hybrid lashes er for dig, som ønsker lidt mere fylde i forhold til single lashes.

Single 849 kr.

Single lashes er for dig der ønsker lidt mere længde på dine vipper, samtidig med at du stadig bevarer et naturligt look. Single lashes kan laves med flere forskellige typer af vipper, alt efter hvilket udtryk man går efter. Ved Single lashes påsættes vipperne 1:1 og er klart det rigtige valg hvis man ønsker et naturligt look, med længde og kun lidt fylde.

Volume 1249 kr.

Volume lashes er for dig der ikke kan få fylde nok på dine vipper. Her påsættes der to eller flere ultrafine extensions pr. naturvippe, gerne i det vi kalder 3D lashes, i modsætning til Single lashes hvor der påsættes 1:1, og de er meget lette og fleksible. Ved volume påsætter man altså 2:1 for moderat fylde og 5:1 for kraftig fylde. Dette vurderes altid fra Vores teknikkers side af, efter hvad og hvor meget dine natur vipper kan holde til, så du altid er garanteret en sikker og sund påsætning.